Domů Rady a Návody 100 letá Iris Apfel neustále dokazuje, že věk je jen číslo: Co...

100 letá Iris Apfel neustále dokazuje, že věk je jen číslo: Co je tajemstvím její životní jiskry?

-

Tato žena se stala miláčkem módního světa. Neobyčejně stylová Američanka, má neuvěřitelných 100 let a díky svému jedinečnému vizuálu si získala mnoha lidí. Co je však tajemstvím jejího šťastného života?

Tato žena má neuvěřitelnou jiskru
5 FOTOGRAFIÍ
Tato žena má neuvěřitelnou jiskru
ZDROJ PROFIMEDIA
Tato žena má neuvěřitelnou jiskru
100 letá Iris Apfel neustále dokazuje, že věk je jen číslo
Co je tajemstvím její životní jiskry?
Návrháři ji milují

+0 FOTOGRAFIE
Žena, která nepřestává fascinovat lidí po celém světě svou energií, dobrou náladou a entuziasmem
Tato žena se stala miláčkem módního světa. Neobyčejně stylová Američanka má neuvěřitelných 100 let a díky svému jedinečnému stylu si získala mnoha lidí. Co je však tajemstvím jejího šťastného života?

Iris Apfel je zkrátka pojem. Žena, která nepřestává fascinovat lidí po celém světě svou energií, dobrou náladou a entuziasmem je zkrátka v něčem skutečně výjimečná. Samu sebe nazývá „nejstarší teenagerkou na světě“ a jen málokdo s ní asi nesouhlasí. Při pohledu na její extravagantní pestrobarevné outfity třeba uznat, že se snaží být nejen cool, ale vidět, že v takových kouscích se cítí pohodlně. Její poznávacím znamením jsou kulaté brýle, vzory, které se na první pohled zdají nesourodé a barevné šperky.

100 letá Iris Apfel neustále dokazuje, že věk je jen číslo
100 letá Iris Apfel neustále dokazuje, že věk je jen číslo
ZDROJ PROFIMEDIA
Vystudovala dějiny umění, pracovala v módním magazínu jako redaktorka a s manželem založili vlastní oděvní firmu. Procestovali spolu téměř celý svět a právě kvůli svébytný životnímu stylu se rozhodli nemít děti.

„Jednoduše na na nebyl čas. Ale nelituji to, Užívali jsme si jeden druhého a vše se stalo pro něco.“

S Carlem, se kterým byli spolu přes 70 let zjistili, že jejich láska je nejlepším elixírem pro šťastný a spokojený život. Když měl Carl 100 let, souhlasil, aby o nich natočili dokument. Bylo to jako kdyby se chtěl se svou ženou rozloučit a zvěčnit tak jejich nádhernou lásku. Tentýž rok, jeden den před jeho 101. narozeninami, zemřel. Iris však na život nezanevřela, právě naopak. Rozhodla se pokračovat ve svém životě naplno.

Co je tajemstvím její životní jiskry?
Co je tajemstvím její životní jiskry?
ZDROJ PROFIMEDIA
„Byl mým mentorem, partnerům a dodával mi životní elán. Když odešel, rozhodla jsem se, že tu životní jiskru, kterou měl si musím ponechat. V životě vám nikdo jedno nevezme – dobrou náladu a úsměv. Je jen na vás jaký bude váš den na konci, „prozradila pro magazín People.

Svou první modelingovou smlouvu, podepsala v 97 letech a nedávno oslavila sté narozeniny. Uznávají ji i největší značky, módní návrháři i blogeři. Miluje kombinovat dražší kousky s levnějšími a je známá svou velkou láskou k bižuterii.

„Nemám žádná pravidla, protože bych je jen porušovala, takže by byly jen ztrátou času. To čeho se držím je, že chci každý večer usnout s úsměvem na rtech. To je moje jediná životní mantra.“

Mohlo by Vás zajímat

PR článek